top of page
Er zijn nog geen tags.

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Skincare routine


Zoals ik waarschijnlijk al heb vermeld heb ik een huid die héél wat verzorging nodig heeft. Ongeveer drie jaar geleden ben ik last beginnen krijgen van acné. In het begin allemaal heel onschuldig, tot een jaar later het erg extreem werd en ik naar de huidspecialiste stapte. Die raadde mij aan om roacutane te nemen. Geen gewoon geneesmiddel dit. Ik had er al heel wat slechte zaken over gehoord en stond dus niet echt te springen om het uit te proberen. Maar toch, mijn huid was er zo erg aan toe dat ik geen andere uitweg vond.

Het is natuurlijk superbelangrijk om je huid te blijven verzorgen bij het roacutane-gebruik. Dit medicijn droogt àlles uit, dus hydrateren is de boodschap! Hieronder kunnen jullie lezen over mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine en de producten die ik gebruik. Enjoy!

 

NIVEA MICELLAIR WATER

's Morgens en 's avonds reinig ik altijd mijn huid met deze reiniger, make-up of niet het is altijd nodig om vuildeeltjes weg te nemen van je huid. Deze van Nivea is een 3 in 1 reiniging voor gezicht en ogen geschikt voor de gevoelige huid. Ik ben grote fan van dit product omdat het in alle zachtheid (exact wat mijn huid nodig heeft) de make-up en vuildeeltjes wegneemt. Mijn huid voelt superfris aan na het gebruik van dit micellair water!

 

RITUALS SENSATIONAL SOFT CLEANSER

Een suuuperzachte zeepvrije reinigingsgel die je make-up in alle zachtheid wegneemt. Het is geen geheim mee dat ik superfan ben van Rituals maar ze hebben dan ook topproducten! Deze gel is geschikt voor de droge huid en kalmeert de huid! Gewoon aanbrengen met een klein beetje water en hij smelt op de huid wanneer je deze zacht inmasseert. Overvloedig afspoelen met lauw water en welkom heeeerlijk zacht glanzend huidje!

 

​ AVÈNE CLEANANCE MASK

Ik gebruik een keer per week een maskertje om mijn huid optimaal te verzorgen. Deze van Avène is speciaal voor de droge huid en reinigt in alle zachtheid! Het is een peeling-masker, dit wil zeggen dat er ook een korrel in het masker verwerkt zit. Je brengt deze dus aan op je huid, laat 5 minuten inwerken en masseer dan met wat water de korrel in de huid. Daarna kan je het goedje overvloedig met lauw water afnemen! Een instant gezonde glow op je huidje!

 

NIVEA VERZACHTENDE TONIC

Na het reinigen is het natuurlijk ook belangrijk al het resterende product op je huid nog eens extra weg te nemen en de huid op te frissen! Dit doe je met een tonic. Ik gebruik deze van Nivea voor de gevoelige en droge huid. Het zorgt opnieuw voor een zalig fris gevoel! Dankzij de amandelolie hydrateert deze de huid ook nog eens!

 

AVÈNE CLEANANCE HYDRA

Als dagcrème gebruik ik deze superhydraterende crème van Avène. Het verzacht de huid enorm en zorgt voor een heerlijk hydraterend gevoel de hele dag lang! Het is ook een superbasis voor je make-up!

 

NUXE HUILE PRODIGIEUSE

Deze olie meng ik meestal met mijn dagcrème of met mijn foundation. Het zorgt voor een optimale hydratatie van de huid. Ik gebruik hem ook soms 's avonds voor ik in bed kruip. Ik vind het een topproduct en zou niet meer zonder kunnen. Je kan deze ook gebruiken voor je droge haar! Dan breng je hem voor het wassen aan en laat even inwerken, daarna gewoon wassen met shampoo!

 

Zo, nu weten jullie hoe mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine eruitziet! Het is belangrijk dat je producten gebruikt die niet-comedogeen zijn wanneer je last hebt van een acné-gevoelige huid. Hebben jullie nog tips voor mensen die Roacutane nemen of last hebben van een acné-huid? Laat gerust weten!

HEEL VEEL LIEFS,

DEBORAH

bottom of page