top of page

About me

Lieve bezoekers,

 

Ik ben een 20 jaar jong meisje-meisje die sterk bezig is met cosmetica en alles wat daarbij hoort. Ik heb dan ook een opleiding schoonheidsspecialiste genoten waar ik de kneepjes van het vak geleerd heb. Graag zou ik jullie via deze weg informeren over mijn bezigheden in verband met cosmetica, fashion & travel!

Dankzij mijn diploma schoonheidsspecialiste ben ik in de cosmetica-winkel Rituals Cosmetics aan de slag kunnen gaan. Daar heb ik twee jaar als jobstudent gewerkt. Helemaal mijn ding aangezien ik heel sterk bezig ben met mijn uiterlijk en ook anderen mijn kennis wil overbrengen. Ik ging elk weekend met plezier werken omdat ik zo mijn cosmetica-kennis kan versterken en de kennis die ik opgedaan heb in mijn opleiding als schoonheidsspecialiste niet wordt verwaarloost.  Sinds kort ben ik aan de slag gegaan in de parfumerie Planet Parfum. Daar vervul ik de functie van beauty consulente.

Naast mijn job is er natuurlijk ook nog tijd voor ontspanning. De ideale namiddag ontspanning ziet er voor mij uit al shoppend, van tijd tot tijd een lekkere cappuccino en genietend van een heerlijke strandwandeling. Daarnaast reis ik ook heel graag! Ik heb nog niet de hele wereld gezien maar ik ben het zeker van plan. Mijn laatste reisjes waren een citytrip naar Valencia, een prachtige stad als je het mij vraagt en een vakantie in Kos!  

 

Veel liefs,

Débeau

bottom of page